Örö kustfort guidningar

Erfaren, professionell och certifierad guide tar er till Örö kustfort för en oförglömlig guidning av Örös historia och natur. Guidningens längd och vilken rutt man väljer kan diskuteras tillsammans med guiden före avfärd. Även cykelguidningar är möjliga på Örö kustfort.Örö kustfort har varit ett militärområde i hundra år och som idag hör till skärgårdshavets nationalpark. Örö har en unik natur och kulturhistoria.

Tillsammans med guiden har du möjlighet att uppleva Örös natur och de finaste platserna.

Ta kontakt så planerar vi tillsammans just den rätta guidningen för er: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Även längre och kortare guidningar är möjliga. Om du även är intresserad av guidning till 12"Obuhov- kanonen, ta kontakt med guiden.


Till vem?

Passar till alla som är i grundform, passar ej till personer med begränsad rörlighet.

Passar till exempel till företag, privatpersoner och till andra grupper.

Gruppstorlekar 1-50 personer. Större grupper kommer vi överens om skilt.

Bokningar:

Bokningar och andra förfrågningar riktas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Startplats:

Om gruppen kommer med egen båt till Örö börjar guidningen vid infotavlan nere vid Örös gästhamn. Om gruppen åker från Kasnäs med båten som åker dagligen till Örö samlas gruppen i Kasnäs före avfärd.

Starttid:

Vi kommer överens när bokningen görs

Ta med:

Vattenflaska, huvudbonad, bra skor, kläder som passar vädret, mediciner vid behov, mellanmål vid behov.

Guiden:

Som guide på Örö kustfort fungerar Ville Laitinen som är en erfaren guide. Ville har fungerat som guide på Örö sen år 2013, då ön ännu var ett militärområde. Under guidingen bekantar vi oss med bland annat Örös historia, natur, växtligheten och geologin.

 

 

 

Service

  • Café, Restaurang, Cyklar, Bastu

Mera information

  • E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Adress Skogshemsvägen 5 as. 3, 25900 Dalsbruk
  • Telefon 1 +358407700065