Hotell Galaxy

Hotel Galaxy har fyra rum med hög standard och utrustning. Ljusa och trivsamma hotelrum med modern utrustning har varit rättesnöret vid planeringen av rummen. Gästerna skall kunna vila ut i bekväma sängar - eller utnyttja tiden till distansarbete.

Den skilda hotellavdelningen finns i andra våningen. Alla rum har samma standard, men i övrigt varierar de i storlek, disposition och färger. Här finns även rum för hela familjen med bäddsoffa och extra säng.

Hotellets utrustning: badrum med dusch, telefon, TV med satellitkanaler, minibar, luftkonditionering, matservering, pub och livsmedelsförsäljning.

Du checkar in och äter fukosten i restaurangen på entrèplanet. Genom fönstren blickar du ut över Kimito köpcentrum och längre bort över bördiga åkrar, med skärgården och dess upplevelser inom räckhåll.

Restaurang Galaxy, är en traditionell mat- och dansrestaurang med mötesrum, bar och terass - finns i husets andra våning. Här kan vi arrangera böde större och mindre tillställningar allt efter dina önskemål. Utrymmet kan även reserveras till möten, konferenser osv.

Välkomna till vårt komplex med mat, bränsle och inkvartering. Vi och vår personal lovar ta väl hand om Er!

Service

  • Restaurang

Mera information

  • E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Adress Arkadiavägen 11, 25700 Kimito