Hotel Bjärkas Golf

Välkommen till Bjärkas. Hos oss kan du spela golf, övernatta i högklassiga utrymmen och äta gott i vår beställningsrestaurang i vår gamla ladugård. I ladugården finns också vår Pub 19:th hole snack bar som serverar läskande drycker och snacks. Puben har A-rättigheter. Vi är mycket stolta över att ha vunnit World Golf Awards pris som Finlands bästa golfhotell år 2014, 2015, 2016 och 2019.

Hotellet
År 2014 stod vår stora satsning klar för invigning. Hotellet är byggt i rustik stil och har 5 lägenheter. Lägenheterna har 1 eller 2 sovrum samt utrustade med eget kök. Trådlöst nätverk bakom fiberanslutning i alla lokaler. Speciellt med huset är att det är byggt ovanpå vår gamla jordkällare som vi bevarat och där det nu finns ett mysigt TV-rum. Möjlighet till biljard samt bordstennis. Ute på gården finns även 4 boule / petanquebanor.

Övriga inkvarteringsställen
Ca 800 från gården finns vår Villa. Det är ett gammalt torp som rustats modernt. Här finns plats för max 10 personer. Villan har 4 sovrum och är utrustad med komplett kök, 2 wc dusch samt trådlöst nät bakom fiberanslutning.

Läs mera om vår beställningsrestaurang och Pub 19:th hole snack bar här.

Läs mera om vår fina 18-håls par 3 golfbana.

 

Mera information

  • E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Adress Västanfjärdsvägen 655
  • Telefon 1 +358 440 184653
  • Sängplatser 36