Hotel Kasnäs

På Kasnäs Skärgårdsbad njuter du av god mat och högklassigt boende i en idyllisk havsmiljö på Kimitoöns sydspets, i hjärtat av Åbolands vackra skärgård. Här kan du ta del av badhusets vattenfröjder tillsammans med din familj eller belöna dig själv med en avslappnande massage.

De högklassiga, snäckformade hotellbyggnaderna ligger vackert på strandklipporna. Fördelade på åtta byggnader finns 39 dubbelrum och två sviter, alla inredda i skärgårdsstil. Rummen har dusch, WC, minibar, telefon, TV, sovloft och terrass. De lyxiga sviterna har sällskapsrum och sovrum, egen bastu och terrass, bubbelbad och ett stort sovloft med extrabädd. Alla rummen är fräscha och rökfria. Hotellet erbjuder även combirum med mellandörr - ett populärt alternativ för familjer och smågrupper. Några rum är öppna även för sällskapsdjur.

Kasnäs erbjuder mångsidiga fritidsaktiviteter: badstrand, minigolf, lekpark, olika spel och naturstigar. Det finns även cyklar att hyra. Vi förmedlar även havsutflykter med allt från snabbgående ribbåtar till segelskepp. Populära utflyktsmål är Rosala Vikingacentrum, Bengtskärs fyr, Farmors Café på Högsåra.

Kasnäs Paviljong, vår restaurang med sommarterrass, erbjuder förutom ett berömt fiskbord också en fantastisk havsutsikt. På området finns bl.a. en livsmedelsbutik och sommartid skärgårdstorg. Vill du röra på dig kan du spela tennis och minigolf eller hyra gångstavar och ta en rask promenad med frisk havsluft!

Kasnäs erbjuder även olika konferensutrymmen för 5 till 100 personer. Den fina strandbastun med badtunnor är en mysig plats för kvällssitsar.

Du är varmt välkommen på semester eller konferens! Hit är det lätt att komma, både landvägen och sjövägen!

Service

  • Café, Restaurang, Bastu, Mötesutrymmen, WiFi, Simstrand

Mera information

  • E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Adress Kasnäsvägen 1294, 25930 Kasnäs
  • Telefon 1 +358 2 5210 100
  • Sängplatser 82 + extrasängar