Hembacka

Hembacka befinner sig i Hulta by på Kimitoön med goda trafikförbindelser. Vi erbjuder våra gäster hemtrevligt B&B -inkvartering samt småskaligt workshop- och mötesutrymme. Också vår bigård förevisas enligt önskemål.

 

Bina, deras pollinering och vår delikata flerblomshonung är Hembackas viktigaste produkt och ett miljöbudskap som vi vill förmedla.

 

Vi hoppas att våra gäster uppskattar den farmors-stuga -stämning som Hembacka och gårdens naturnära detaljer erbjuder. Trots att gården befinner sig alldeles invid en levande byväg, så skapar alla säsonger en avkopplande, tyst och från vardagen distantiserad känsla.

 

Ån så länge erbjuder Hembacka inkvartering enbart i bastubyggnadens bastukammare. Bastun är nybyggd, men andas ändå en gammaltidig stämning. Kammaren uppvärms med ved och vid behov elbatteri. I kammaren ryms två vuxna och då så ombeds ett barn på madrass (120cm). I priset ingår lakan, hannduk, bastu och WiFi. Hembacka har inte inomhustoalett utan gästerna har för sitt bruk en komposterande Biolan -toalett i en egen byggnad i ändan av uthuset. Dusch finns inte heller, men bastuns vattengryta håller sig varm till morgonen. 

Till inkvarteringen hör morgonmål enligt önskemål, allt från enkelt kaffe/té med smörgås till mångsidiga brunchlika dukningar, på vilka man klarar sig långt in på eftermiddagen.

Pris inlusive bastu 40€ (alv 0%) per natt. 

 

Service

  • Bastu

Mera information

  • E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Adress Villkärrintie 35, 25700 Kemiö
  • Telefon 1 +358 45 173 00 50