Skytent Ecocamp - tusen stjärnors övernattning

SKYTENT ECOCAMP är ett miljövänligt alternativboende där du bor i svävande Tentsile tält. Skytent Ecocamp kan upplevas på fyra olika platser och övernattningen inkluderar allt du behöver.


Skytent Ecocamp erbjuder en minnesvärd övernattning och du får övernatta mitt ute i naturen i vår vackra skärgård. Du kan välja ett eller flera besöksmål och allt är i ordning när du anländer till platsen.

Ecocamp hittas på Högsåra, i Dalsbruk, i Söderlångvik och i Kasnäs. Ecocamp finns i en lugn miljö och i en härlig natur, men ändå finns det tjänster nära till hands. Till exempel morgonmål och bastu kan bokas och de tjänster finns på korta avstånd från Ecocamp.

Då du väljer Skytent Ecocamp får du ett övernattningspaket för priset, i vilket allt ingår som du behöver för övernattningen. I paketet ingår ett färdigt uppsatt tält, sovsäckar, sovunderlag, dyna, handduk, nattlampa, dricksvatten och ett lås till tältet. Cyklar och andra tjänster kan även bokas via NatureEffect.

Till alla våra Skytent Ecocamp ställen slipper du behändigt med egen bil, men det finns även andra alternativ. Du kan även cykla, paddla, gå eller välja HopOn bussen.

Service

  • Cyklar, Bastu

Mera information

  • E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Adress Skogshemsvägen 5 as. 3, 25900 Dalsbruk
  • Telefon 1 +358407700065