Sök

Villa Bergholmen

Villa Bergholmen huvudbyggnad

En stuga för möten och fritid

Skärgårdshavets fyra årstider ger outtömliga möjligheter för nya upplevelser oberoende av om det är fråga om fritid, personalens rekreationsdagar, möte eller utbildning.


Villa Bergholmen är en exceptionell enhet med stugor på en egen 4,2 hektars holme i Kimitoöns kommun 6 km västsydväst från Dalsbruk. Representationsvillans utrymmen tillsammans med de övriga byggnaderna i en vacker skärgårdsmiljö ger utmärkta premisser att ordna högklassiga kompletta möten, fester, sammankomster och båtutflykter inkluderat cateringtjänster.

Båttransporten från Dalsbruks hamn till Villa Bergholmen tar knappa 10 minuter. Villan är välutrustad med alla bekvämligheter; På holmen finns bland annat trådlös internet uppkoppling och mobiloperatörernas 3G-nätverk samt en mångsidig nöjesutrustning.

Inkvarteringskapacitet 8 + 6.

Fastigheten på holmen med stugorna befinner sig i det omtalade "Kekkonens hörn", där President Urho kekkonen på sin tid lade ut  fiskelinor i sällskap med sina Sovjetiska gäster. Fiskeskribenten Arto Kojo har listat i sin bok "Suomen 100 kalapaikkaa" (100 Finska fiskeställen) som en strålande plats.

 

Mera information:

  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Adress: Rantatie 1 Taalintehdas Kemiönsaari
  • Telefon 1: +358 400 436 477
  • Tillgänglig service: Mötesutrymmen, WiFi, Simstrand
  • Sängplatser: 8 + 6
From:

Media

aaaaaa

aaa

  Telefon: +358 2 4260 170

  E-post: tourism (at) visitkimitoon.fi

  Kimito:
  Villa Lande, Engelsbyvägen 8:
  Må - Fre 12-17, Lö - Sö stängt

  Dalsbruk:
  Räpylä, Kolabacksvägen 1:
  Mån - Sö 9:00 - 16:30

VisitKimitoön

Mondo SWE 400X400 px

För att ge dig bättre service så använder sig VisitKimitoöm av Cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner jag integritets- och cookiepolicyn.
Accepterar Accepterar ej