Viggskärs stugor och Holmbergs Fisk

Viggskär erbjuder stugor till uthyrning på egen holme med vacker havsutsikt mot Gullkrona fjärd. Roddbåt, fiskemöjligheter och en stor dos skärgårdsidyll ingår!

Båttransport tur/retur från  Ytterölmos i Dragsfjärd ingår i priset. 

Viggskär I rymmer 6 personer och är 45m2 stor, medan Viggskär II  med sina 37m2 rymmer 4 personer.  Den vedeldade bastun i stranden och vatten från holmens borrbrunn ger möjlighet till en lämplig dos vardagsmotion även under semestern.

För att citera en stuggäst efter hennes första besök på Viggskär:

"Bastun var helt underbar, har alltid gillat vedeldad bastu, för där svettas man verkligen. Bastun var så super att både jag och min man vågade oss på ett dopp i havet, vi som inte simmat på åratal. Det fanns inte en sak som tyngde mina axlar detta veckoslut, ej heller min mans, han var som en ombytt karl. Han var nöjd över att få pumpa vatten från brunnen, det var allt han behövde. Ja, och att han fick grilla varje dag, det levde han ju också länge på. Jag lever ännu på det lugn jag fann där, så ofattbart harmoniskt var det"

Förutom stuguthyrningen erbjuder vårt företag också andra tjänster.

Vi har sedan decennier tillbaka sysslat med yrkesfiske, fiskförädling och fiskförsäljning.

Holmbergs Fisk och Aktiebolag Holmbergs Four C har den äran att erbjuda äkta mathantverk från skärgården; vardagsmat med festlig glans och festmat med vardagliga inslag. Fisk i alla tänkbara former av bästa tänkbara kvalitet har stått i fokus inom produktutvecklingen så länge vi har funnits till. 

Vårt nära nog passionerade intresse av god mat präglar hela vår verksamhet och alla våra produkter. 

Mera information

  • E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Adress Kiluddsvägen 131, 25870 Dragsfjärd
  • Telefon 1 +358 400 784628
  • Sängplatser 10