Sök

Mac Daniel`s Grill

MacDaniels lunchrestaurang och hotell i Kimito Centrum

Hjärtat i Galaxy är Mac Daniel`s Grill. Härifrån utgår all verksamhet och dörrarna öppnas redan i ottan. Förutom det traditionella kafèet finns här en avdelning för ungdom, en sal för våra matgäster, en pub för de törstiga samt kabinett för möten och konferenser. Dessutom är vår livsmedelsförsäljning öppet sent på kvällen.

Vår festservice arrangerar stora evenemang samt små fester. Shell Kimito bränslestation betjänar Dig dygnet runt. I skärgården är kommunikationerna och service viktiga.

Hotel Galaxy har fyra rum med hög standard och utrustning. Ljusa och trivsamma hotelrum med modern utrustning har varit rättesnöret vid planeringen av rummen. Gästerna skall kunna vila ut i bekväma sängar - eller utnyttja tiden till distansarbete. Den skilda hotellavdelningen finns i andra våningen. Alla rum har samma standard, men i övrigt varierar de i storlek, disposition och färger. Här finns även rum för hela familjen med bäddsoffa och extra säng.

Hotellets utrustning: badrum med dusch, telefon, TV med satellitkanaler, minibar, luftkonditionering, matservering, pub och livsmedelsförsäljning.

Du checkar in och äter fukosten i restaurangen på entrèplanet. Genom fönstren blickar du ut över Kimito köpcentrum och längre bort över bördiga åkrar, med skärgården och dess upplevelser inom räckhåll.

Restaurang Galaxy, är en traditionell mat- och dansrestaurang med mötesrum, bar och terass - finns i husets andra våning. Här kan vi arrangera böde större och mindre tillställningar allt efter dina önskemål. Utrymmet kan även reserveras till möten, konferenser osv.

Välkomna till vårt komplex med mat, bränsle och inkvartering. Vi och vår personal lovar ta väl hand om Er!

Mera information:

  • E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Adress: Arkadiavägen 11, 25700 Kimito
  • Telefon 1: +358 400 538 984
  • Tillgänglig service: Restaurang
From:

aaaaaa

aaa

  Telefon: +358 2 4260 170

  E-post: tourism (at) visitkimitoon.fi

  Kimito:
  Villa Lande, Engelsbyvägen 8:
  Må - Fre 12-17, Lö - Sö stängt

  Dalsbruk:
  Räpylä, Kolabacksvägen 1:
  Mån - Sö 9:00 - 16:30

VisitKimitoön

Mondo SWE 400X400 px

För att ge dig bättre service så använder sig VisitKimitoöm av Cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner jag integritets- och cookiepolicyn.
Accepterar Accepterar ej