Siirry sisältöön

Baltic Jazz

Archipelago Sea Jazz presents: Baltic Jazz!

Vuodesta 1987 lähtien järjestetty Baltic Jazz koetaan historiallisessa Taalintehtaan ruukkikylässä Kemiönsaarella. Konserttipaikat on valittu huolella tuoden esille kylän historiaa ja kauneutta.

Baltic Jazz tarjoaa täydellisen sekoituksen klassista jazzia, swing-musiikkia ja muuta jazzia tuoden paikalle sekä kansainvälisesti tunnettuja artisteja että paikallisia muusikoita. Suomalainen jazzlegenda Antti Sarpila on toiminut festivaalin luovana johtajana vuodesta 2002.

Baltic Jazzille voi saapua monella tavalla! Jos tulet autolla, ajomatka Helsingistä on n. 2,5 tuntia ja hieman päälle tunti Turusta. Jos saavut veneellä, Taalintehtaan vierassatama on palveluksessasi (N 60° 01,01’ E 22°30,5’). Bussit kulkevat useista eri kohteista ja lähin rautatieasema löytyy Salosta. Tai pyöräiletko mieluummin? Kaunis rannikkoreitti kulkee Taalintehtaan läpi.

Liput voit ostaa ennakkoon Tiketistä. Voit halutessasi tukea John Nurmisen Säätiön työtä Itämeren hyväksi lahjoituksella lipun oston yhteydessä. Festivaalin aikana lippuja voi ostaa festivaalin lipunmyyntipisteestä tai ovelta ennen konsertin alkua.

Baltic Jazzilla on Ekokompassi-sertifikaatti ja toivomme yleisömme huomioivan ympäristön esim. käyttämällä mahdollisuuksien mukaan julkisia liikennevälineitä tai pyöräilemällä, sekä välttämällä roskaamista.

Lisätietoa festivaalin kotisivuilta. Tervetuloa nauttimaan musiikista ja kesästä Baltic Jazzeille!

Sesonki

Sopiva kokemus heinäkuussa.

Aurinko ja pilvi