Siirry sisältöön
Hårdasnäsetin lomahuoneisto

Hårdasnäsetin lomahuoneistot

Örön linnakesaari sijaistee Saaristomeren Kansallispuissa on yksi Suomen suosituimmista luontokohteista. 100 vuotta suljettu saari avattiin yleisölle 2015 ja saaren päänähtävyydet ovat hienosti säilyneet kasarmialueet, järeät Obuhov-tykit sekä eri-ikäiset puolustusasemat ja linnoitteet.

Linnakehistoriansa ansiosta ulkosaariston Örö on myös yksi Etelä-Suomen tärkeimmistä uhanalaisten lajien ja luontotyyppien keskittymistä ja kätkee sisäänsä useita lajeja, joita ei tavata muualla Suomessa.

Saarella on 80 paikkainen vierasvenesatama, 2 ravintolaa, kesäisin kauppapuoti, 3 erilaista saunaa, kokoustiloja sekä majoitusta. Voit majoittua tasokkaassa hotellissa tai erilaisissa historiallisissa ja kunnostetuissa rakennuksissa, majoitusta on peräti 150.lle hengelle.

Palvelut ovat avoinna läpi vuoden ja eri vuodenaikoina on saarelle kulku eri aluksilla. Merimatkan pituus Kasnäsistä on 30 – 60 min. Örö on täydellinen paikka rentoutua ja nauttia luonnon rauhasta.

Lomahuoneistossa on kaksi makuuhuonetta, joissa molemmissa kaksi erillistä sänkyä, olohuone vuodesohvalla ja ruokailuryhmä 6-8 hengelle, keittiö, kylpyhuone/wc, TV. Yhteensä 4 vuodetta ja kahden hengen vuodesohva. Liinavaatteet ja pyyhe sisältyvät hintaan. Keittiöstä löytyy ruuanvalmistukseen tarvittavat välineet ja ruokailuvälineet.

Viihtyisissä huoneistoissa on kodikas tunnelma. Huoneistoja on yhteensä 4 ja niissä on hieman eri sisutus jokaisessa.

Ystävällinen henkilökuntamme toivottaa sinut tervetulleeksi ja haluaa pitää sinusta hyvää huolta. Lämpimästi tervetuloa!

Sesonki

Sopiva kokemus kaikkina vuodenaikoina.

Aurinko ja pilvi