Siirry sisältöön
Örö kakku

Örö Ravintola 12″

Koe ainutlaatuinen tunnelma tsaarinaikaisessa varuskunnan entisessä ruokalassa. Nykyään sali palvelee asiakkaita aina runsaasta aamiaisesta tasokkaaseen illalliseen unohtamatta toki lounasta!

Ruokalistoilta löytyy sopivasti sekä liha- että kasvisvaihtoehtoja. Teemme ruokaa rakkaudella ja panostamme lähituottajien tarjontaan sekä kauden tuoreisiin raaka-aineisiin.

Olemme avoinna läpi vuoden kesäkuusta elokuun loppuun päivittäin sesongin ulkopuolella ennakkotilauksesta. A la Carte annokset löytyvät kotisivuilta ja lounaslistat facebook sivuiltamme!

Örön linnakesaari sijaistee Saaristomeren Kansallispuissa on yksi Suomen suosituimmista luontokohteista. 100 vuotta suljettu saari avattiin yleisölle 2015 ja saaren päänähtävyydet ovat hienosti säilyneet kasarmialueet, järeät Obuhov-tykit sekä eri-ikäiset puolustusasemat ja linnoitteet.

Linnakehistoriansa ansiosta ulkosaariston Örö on myös yksi Etelä-Suomen tärkeimmistä uhanalaisten lajien ja luontotyyppien keskittymistä ja kätkee sisäänsä useita lajeja, joita ei tavata muualla Suomessa.

Saarella on 80 paikkainen vierasvenesatama, 2 ravintolaa, kesäisin kauppapuoti, 3 erilaista saunaa, kokoustiloja sekä majoitusta. Voit majoittua tasokkaassa hotellissa tai erilaisissa historiallisissa ja kunnostetuissa rakennuksissa, majoitusta on peräti 150.lle hengelle.

Palvelut ovat avoinna läpi vuoden ja eri vuodenaikoina on saarelle kulku eri aluksilla. Merimatkan pituus Kasnäsistä on 30 – 60 min. Örö on ihana paikka rentoutua ja nauttia luonnon rauhasta.

Sesonki

Sopiva kokemus kaikkina vuodenaikoina.

Aurinko ja pilvi