Siirry sisältöön
Yacht Eugenia sailing in the Archipelago

Purjehdus Jahti Eugenialle Örön linnakesaarelle

Tule mukaan Jahti Eugenian purjehduksille Örön linnakesaarelle! Lähdöt 2024 Kasnäsista keskiviikkoisin 3.-31.7. ja tiistaisin 16.7. ja 13.8. Lähdöt Kasnäsin satamasta klo 10.00, paluu klo 18.00.

Elämyksellinen purjehdus vie sinut entisaikojen tunnelmiin! Käymme Örön linnakesaarella Hiittisissä, Turunmaan Saaristossa. Mielenkiintoiseksi saaren tekee sen ainutlaatuinen luonto ja historia sotilaslinnakkeena. Saarta alettiin linnoittaa Venäjän vallan aikaan 1910-luvulla, osana Pietari suuren merilinnoitusta ja se on siitä lähtien ollut sotilaskäytössä. Puolustusvoimien toiminta saarella on luonut monille kasvi- ja eläinlajille ihanteelliset kasvuolosuhteet. Vuoden 2015 alusta saari on avattu yleisölle ja on osa Saaristomeren kansallispuistoa.

Ohjelma: Menomatkalla purjehditaan saarten lomitse ja myös ulommas merelle tuulia seuraten. Örön rantaan saavuttua tehdään opastettu kierros saarella. On mahdollista lounastaa Kasarmiravintolan noutopöydästä (lounas ei sisälly hintaan). Paluumatkalla nostetaan taas purjeet ja juodaan pullakahvit.

Tutustu lisää ja ota yhteyttä

Osoite:
Meripuistontie 2, 25930 Kasnäs
Puhelin:
+358 (0)542 7831

Sesonki

Sopiva kokemus kesä-, heinä-, elokuussa.

Aurinko ja pilvi