Siirry sisältöön

Saariston loistoreitti-risteily Bengtskäriin ja Viikinkikeskukseen

Saariston loistoreitti on koko perheelle sopiva päiväristeily. Tervetuloa matkalle kauniin saariston halki Rosalan Viikinkikeskukseen ja Bengtskärin majakalle!

Viikinkikeskuksessa siirryt tuhat vuotta ajassa taaksepäin, jolloin Suomessa elettiin rautakauden loppua ja tarunhohtoista viikinkiaikaa. Museo koostuu perinteisten näyttelyiden lisäksi kokonaisesta rekonstruoidusta viikinkikylästä, jossa voit muun muassa kokeilla viikinkisoturin varusteita ja pelata jo viikinkiaikana suosittuja pelejä.

Bengtskär on Pohjoismaiden korkein majakka, jonka jyhkeät kiviseinät ovat nähneet monet historiamme vaiheikkaat tapahtumat. Tornin huipun valohuoneeseen kipuaville avautuu huikea merinäköala ja alempien kerrosten näyttelyissä voit tutustua esimerkiksi entisaikojen majakanvartijoiden elämään, sotahistoriaan ja saariston luontoon.

Sekä viikinkikylään että majakkaan on helppo tutustua omatoimisesti, mutta vierailun aikana kannattaa osallistua myös lyhyisiin esittelyihin. Viikinkikeskuksen lounas nautitaan mahtavassa päällikönhallissa, ja Bengtskärin kotoisa kahvila on avoinna koko vierailusi ajan.

Tutustu lisää ja ota yhteyttä

Osoite:
Kasnäsvägen 1289, 25930 Kimitoön
Puhelin:
+358402182960
Sähköposti:
info@rosala.fi

Sesonki

Sopiva kokemus kesä-, heinä-, elokuussa.

Aurinko ja pilvi