Siirry sisältöön
Talo edestä, näkyvissä myös terassi kalusteineen. Front of the house with the terrace.

Tammikallio

Suuret ikkunat antavat valoa moderniin, lasipajaksi suunniteltuun taloon Kemiönsaaressa, Turunmaan saaristossa. Tammikalliossa on omaa tilaa peltoon ja metsään rajoittuvalla tontilla, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kemiön keskustan palvelut, kuten ruokakaupat ja kahvilat, ovat muutaman kilometrin päässä.

Pääset Tammikallioon helposti autolla, bussilla tai polkupyörällä. Autolla Tammikallioon pääsee Helsingistä noin kahdessa tunnissa, Turusta 45 minuutissa.

Lähiseudulta löytyy paljon nähtävää ja koettavaa, kuten Turunmaan saaristomaisemaa, Mathildedalin ruukkikylä, Taalintehtaan vanha tehdasmiljöö, Söderlångvikin kartano ja Kasnäsin kylpylä. Ympärillä on myös useita uimarantoja, kaksi golfkenttää ja laskettelukeskus. Luontomatkailijalle löytyvät Teijon ja Saaristomeren kansallispuistot sekä aivan läheltä hieno Ekniemen luontopolku ja näköalatorni.

Talossa on makuuhuoneen lisäksi olohuone ja ruokailutila avokeittiöllä. Talo on moderni, joten mm. juokseva vesi ja sisä-wc löytyvät. Tilaa on mukavasti neljälle-viidelle hengelle. Talossa on sähkösauna, pihalta löytyy hiiligrilli, olohuoneesta taulu-tv ja takahuoneesta pesukone. Keittiössä on perusvarustus: hella, uuni, mikro, vedenkeitin ja löytyy Nespresso-konekin. Makuuhuoneessa on parisänky, olohuoneessa sänky ja vuodesohva. Olohuoneessa on myös kodikas takka.

Lemmikit ovat tervetulleita Tammikallioon!

Tutustu lisää ja ota yhteyttä

Osoite:
Turuntie 557a, 25700 Kemiönsaari
Puhelin:
+358 40 7525637
Sähköposti:
visa@pikkutikka.fi

Sesonki

Sopiva kokemus kaikkina vuodenaikoina.

Aurinko ja pilvi