Siirry sisältöön
Sisääntulo Fotisgolf alueelle

Uppgårds,in Fotisgolf.

Fotisgolf on sopiva peli kaiken ikäisille ja sukuisille ..

Uppgårds Fotisgolf, Kemiönsaarella sijaitseva, rata on tällä hetkellä ainoa ja vanhin Suomessa oleva kansainvälisesti hyväksytty rata missä voi pelata Fotisgolfia täydet 18- reikäisellä radalla.

Fotisgolf sopii erinomaisesti: perheille, yrityksille, palaverien, ryhmäkokoukset, ryhmille, kaveriporukoille, kouluille, leirikouluille, metsästysryhmille j.ne.

Fotisgolfin säännöt ovat lähesulkoon samat kun Minigolfissa ja ripaus Golffia. Meillä ei ole mitään pukukoodeja, eli tulet juuri sellaisena kun olet.

Vuonna 2018 saimme kunnian järjestää ensimmäiset Euroopan mestaruus kilpailut Fotisgolfissa. Silloin kyse oli “Finnish Open 2018” -kisat. Paikalla on noin 50-60 pelaajaa koko Eurooppasta. Vuonna 2019 järjestimme yhteistyössä Quattrogolf Finlandiin kanssa “Finnish Open 2019” kilpailut. Se oli meille, ja järjrstäjälle, suuri kunnia saada kyseiset kisat järjestettyä meidän hienoilla radoilla tällä Kemiönsaaarella.

Kauniista pihapiiristämme Kemiönsaarella löytyy myös pieni kahvila, sauna, kokoustilat eli täällä voidaan myös järjestää omat henkilökohtaiset juhlat, tapaamiset, yhtiöjuhlat, kaveriporukan tapaamiset ym. Tilat on vuokrattavissa myös ilman peli pakkoa.

Kahvila on avoinna päivittäin kello 12:00 ja 20:00 välillä 15.5 – 31.10 2024

Fotisgolf sopii erinomaisesti: perheille, yrityksille, palaverien, ryhmäkokoukset, ryhmille, kaveriporukoille, kouluille, leirikouluille, metsästysryhmille j.ne.

Lisä ja ajantasaisempaa infoa löytyy meidän verkkosivuilta: https://fotisgolf.fi/fi

Tutustu lisää ja ota yhteyttä

Osoite:
Villkärrintie 147 A, 25700 Kemiönsaari
Puhelin:
+358505222680

Sesonki

Sopiva kokemus touko-, kesä-, heinä-, elo-, syyskuussa.

Aurinko ja pilvi