Siirry sisältöön
Jacuzzi

Villa Isla #7

Upea minivilla omalla ulkoporeammeella & esteettömällä merinäköalalla, Merikruunun korkeimmalla paikalla. Ainoa huvila, jossa oma puulämmitteinen sauna (valmistuu elokuussa 2023, vuokrataan erillisellä sopimuksella). Rantaan 150 metriä, hotellin palvelut aivan vieressä. Sis. vuodevaatteet, pyyhkeet, siivouksen ja poreammeen käytön. Sopii 2-4 hlölle. Iso terassi kaasugrillin kera. Kaikki mukavuudet, mm. ilmalämpöpumppu viilennyksellä, laadukkaat pimennysverhot. Viereinen Hotelli Merikruunu tarjoilee hyvää ruokaa ja esim. aamiaista 12,50 €/hlö. Alue rauhallinen, ei bileporukoille. Pienet koirat sallittu.

Moderni minivilla, Villa Isla sijaitsee Merikruunun huvila-alueen korkeimmalla paikalla ja tarjoaa esteettömän merinäköalan, 20 metriä merenpinnan yläpuolella. Huvilassa on oma poreamme. Mökki on erittäin laadukkaasti ja skandinaavisesti sisustettu, mm. Marimekon astiastoilla ja Artekin tuoleilla.

Hinta sisältää kaiken eli vuodevaatteet, pyyhkeet, poreammeen käytön ja loppusiivouksen. Siivoathan kuitenkin roskat ja pullot sekä koirankarvat pois ja puhdista grilli käyttösi jälkeen.

30 m2, 2+2, puusauna (erillissopimus), poreallas

Tutustu lisää ja ota yhteyttä

Osoite:
Täysihoitolantie 6, 25870 Kemiönsaari
Puhelin:
+358505146862

Sesonki

Sopiva kokemus kaikkina vuodenaikoina.

Aurinko ja pilvi