Siirry sisältöön

Villa Mimosa #37

Villa Mimosa on uusi, moderni ja erittäin hyvin varusteltu, Merikruunu saaristokylän Tähdistö huvila*, sopii parhaiten 2-4:lle max 6. Oma sauna sekä ulkoporeamme.

Kaunis tupakeittiö korkeilla isoilla ikkunoilla. Keittiöstä löytyy integroidut koneet kuten astianpesukone, induktioliesi, jääkaappi, pakastin, uuni, mikro, kahvi ja vedenkeitin sekä astiasto kuudelle, shampanjalaseineen.

Tilavassa kylpyhuoneessa on kuivaava pyykinpesukone, pyyhepatteri, lattialämmitys, huistenkuivaaja, iso peilikaappi. Kylpyhuoneessa on myös oma sauna merinäkymällä.

Päämakuuhuoneessa on kaksi 80 cm sänkyä parivuoteena, ja saa myös erikseen, huoneesta on suora pääsy isolle meriterassille. Ihanaa meren tuoksua kesällä.

Ikkunallisia yläluhteja hienoilla näkymillä on kaksi kappaletta, josta toiseen vankat kiinteät portaat ja toiseen irtoportaat jotka on melko jyrkät.
Molemmilla yläluhdeilla on kaksi 80 cm sänkyä, yläluhti on melko matala mutta lapsien rakastama ja miksei lapsenmielistenkin.

Mimosa huvila soveltuu hyvin lapsiperheille ja pariskunnille jotka haluavat nauttia laadusta, kauneudesta, rauhasta ja palveluista.
Oman saunan ja jaguzzin käytöstä, ja grillailusta omalla isolla 30m2 meriterassilla. Olemme panostaneet terassien viihtyisyyteen laadukkailla kalusteilla, jaguzzilla ja aurinkovarjolla.

Uimarantaan erittäin lyhyt matka ja siellä hyvät uimaportaat sekä paljon tilaa vesileikeille ja valtavalla laiturilla on pöytiä jossa voi nauttia taianomaisesta auringonlaskusta.

44 m2, 2+4, poreallas

*Tähdistö huvilat on viiden huvilan kokoelma, jotka ovat yhden omistajan hallussa. Tarjolla on olennaisia hygieniatuotteita sekä kahvia, teetä ja mausteita. Jokainen huvila on varustettu pimennysverhoilla.

Tutustu lisää ja ota yhteyttä

Osoite:
Täysihoitoloantie 6,, 25870 Kemiönsaari
Puhelin:
+358413118083

Sesonki

Sopiva kokemus kaikkina vuodenaikoina.

Aurinko ja pilvi