Siirry sisältöön

Villa Otava #15

Villa Otava on uusi ja erittäin hyvin varusteltu isompi Tähdistö huvila*.
Moderni kaunis villa Otava on parhaimmillaan 2-4 henkilölle, max 6.

Kaunis tupakeittiö jossa korkeat isot ikkunat merelle. Integroidut koneet kuten astianpesukone, induktioliesi, jääkaappi, pakastin, uuni, mikro, kahvi-ja vedenkeitin sekä astiasto kuudelle, shampanjalaseineen.

Kylpyhuoneessa on kuivaava pyykinpesukone, pyyhepatteri, lattialämmitys, huistenkuivaaja, iso peilikaappi. Kylpyhuoneessa on myös oma sauna merinäkymällä.

Päämakuuhuoneessa on kaksi 80 cm sänkyä jotka parisänkynä mutta saa erikseen, makuuhuoneesta on hyvät merinäkymät, lisäksi on suora uloskäynti isolle meriterassille. Ikkunallisia yläluhteja on kaksi kappaletta, josta toiseen vankat kiinteät portaat ja toiseen irtoportaat jotka on melko jyrkät. Molemmilla yläluhdeilla on kaksi 80cm sänkyä, yläluhti on melko matala mutta lapsien rakastama.

Otava huvila soveltuu hyvin lapsiperheille ja pariskunnille jotka haluavat nauttia kauneudesta, rauhasta, turvallisuudesta ja palveluista.
Oman saunan käytöstä, ja grillailusta omalla isolla 30m2 meriterassilla. Lapsille huvilan edessä valtavat nurmikentät leikkimiseen.

Olemme panostaneet terassien viihtyisyyteen laadukkailla kalusteilla. Meriterassilla on myös ruokailutilat ja grillauspiste. Uimarantaan lyhyt matka ja siellä hyvät uimaportaat sekä paljon tilaa vesileikeille ja valtavalla laiturilla on pöytiä jossa voi nauttia taianomaisesta auringonlaskusta.

44 m2, 2+6

*Tähdistö huvilat on viiden huvilan kokoelma, jotka ovat yhden omistajan hallussa. Tarjolla on olennaisia hygieniatuotteita sekä kahvia, teetä ja mausteita. Jokainen huvila on varustettu pimennysverhoilla.

Tutustu lisää ja ota yhteyttä

Osoite:
Täysihoitoloantie 6, 25870 Kemiönsaari
Puhelin:
+358413118083

Sesonki

Sopiva kokemus kaikkina vuodenaikoina.

Aurinko ja pilvi