Siirry sisältöön

Villa Pohjantähti #18

Villa Pohjantähti on uusi ja erittäin hyvin varusteltu Merikruunu Tähdistö huvila*. Moderni kaunis huvila soveltuu parhaiten 2-4 henkilölle. max 6.

Tupakeittiössä integroidut koneet mm astianpesukone, induktioliesi, jääkaappi, pakastin, uuni, mikro, kahvi-ja vedenkeitin sekä astiasto kuudelle, shampanjalaseineen.

Kylpyhuoneessa on kuivaava pyykinpesukone, pyyhepatteri, lattialämmitys, huistenkuivaaja, iso peilikaappi. Kylpyhuoneessa on myös oma sauna merinäkymällä.

Päämakuuhuoneessa on kaksi 80 cm sänkyä parisänkynä ja ne saa erikseen. Makuuhuoneesta on hyvät merinäkymät sekä isot pariovet suoraan meriterassille, oih miten ihanaa kesällä meren tuoksu ja auringonsäteet…
Ikkunallisia yläluhteja jossa hyvät näkymät on kaksi kappaletta. Toiseen vankat kiinteät portaat ja toiseen irtoportaat jotka on melko jyrkät.
Molemmilla yläluhdeilla on kaksi 80 cm sänkyä, yläluhti on melko matala mutta todella lapsien rakastama ja miksei lapsenmielisten.

Pohjantähti huvila soveltuu hyvin lapsiperheille ja pariskunnille jotka haluavat nauttia kauneudesta, lumoavasta auringonlaskusta, upeista näkymistä kylän yli, rauhasta ja palveluista. Lapsille huvilan edessä valtavat nurmikentät leikkimiseen.

Olemme panostaneet terassien viihtyisyyteen laadukkailla kalusteilla ja jaguzzilla. Meriterassilla on myös ruokailutilat ja grillauspiste.

Uimarantaan lyhyt matka ja siellä hyvät uimaportaat sekä paljon tilaa vesileikeille ja valtavalla laiturilla on pöytiä jossa voi nauttia taianomaisesta auringonlaskusta.

44 m2, 2+4, poreallas

*Tähdistö huvilat on viiden huvilan kokoelma, jotka ovat yhden omistajan hallussa. Tarjolla on olennaisia hygieniatuotteita sekä kahvia, teetä ja mausteita. Jokainen huvila on varustettu pimennysverhoilla.

Tutustu lisää ja ota yhteyttä

Osoite:
Täysihoitoloantie 6, 25870 Kemiönsaari
Puhelin:
+358413118083

Sesonki

Sopiva kokemus kaikkina vuodenaikoina.

Aurinko ja pilvi