Siirry sisältöön

Villa Sirius #56

Villa Sirius on uusi moderni ja erittäin hyvin varusteltu Merikruunu Tähdistö huvila*. Kaunis tupakeittiö jossa ruokailutilat 4:lle henkilölle. Keittiössä mm astianpesukone, induktioliesi, jääkaappi, pakastin, uuni, mikro, kahvi ja vedenkeitin sekä astiasto kuudelle, shampanjalaseineen.

Kylpyhuoneessa on kuivaava pyykinpesukone, pyyhepatteri, lattialämmitys, huistenkuivaaja, iso peilikaappi.

Makuuhuoneessa on 140 cm sänky jonka yläpuolella 90 cm sänky (ei kerrossänky). Ikkunallisessa yläluhdissa, jonne on melko jyrkät irtoportaat on kaksi 80cm sänkyä. Yläluhti on melko matala mutta ehdottomasti lapsien rakastama ja miksei lapsenmielisenkin.

Sirius Tähdistö huvila soveltuu hyvin lapsiperheille ja pariskunnille jotka kaipaavat rauhaa, turvallisuutta ja palveluja. Arvostaa huippusijaintia ja nauttii oman ulkoporealtaan käytöstä sekä grillailusta omilla isoilla terasseilla.

Uimarantaan lyhyt matka ja siellä hyvät uimaportaat sekä paljon tilaa vesileikeille ja valtavalla laiturilla on pöytiä jossa voi nauttia taianomaisesta auringonlaskusta.

Sirius sijaitsee Merikruunu saaristokylän sisääntulon läheisyydessä, hotellin lähellä. Puutarhanäkymin.

30 m2, 2+4, poreallas

*Tähdistö huvilat on viiden huvilan kokoelma, jotka ovat yhden omistajan hallussa. Tarjolla on olennaisia hygieniatuotteita sekä kahvia, teetä ja mausteita. Jokainen huvila on varustettu pimennysverhoilla.

Tutustu lisää ja ota yhteyttä

Osoite:
Täysihoitoloantie 6, 25870 Kemiönsaari
Puhelin:
+358413118083

Sesonki

Sopiva kokemus kaikkina vuodenaikoina.

Aurinko ja pilvi