Siirry sisältöön
Villa from north

Villa Ulrika

Villa Ulrika henkii aitoa 1960-luvun retrotunnelmaa! Talviasuttavassa talossa on kaikki mukavuudet.

Villa Ulrikaan (noin 160 m2) mahtuu majoittumaan vähän isompikin seurue (sänkypaikkoja 6 kpl, lisävuotein 9 -10 henkilöä tai 5 henkilöä, jos jokainen haluaa oman huoneen).

Talon itä-etelä -ikkunoista on näkymä merelle Västanfjärdin lahdelle. Kevätaamuisin linnunlaulu on taattua ja voit bongata merilintuja muuttomatkalla tai merikotkan liitelemässä. Kesäisin näet niityllä laiduntavia lehmiä sekä pienen kävelymatkan päässä lampaita. Keskikesästä alkaen voit poimia lähimetsästä ainekset mustikkapiiraaseen tai etsiä vaikkapa kanttarelleja.

Voit saapua Villa Ulrikaan niin autolla kuin veneellä (venepaikka sisältyy hintaan). Autolla matkaa Helsingistä on noin kaksi tuntia, Turusta tunti.

Kylästä löytyy kivoja luontopolkuja ja jatulintarha. Kemiönsaaren Västanfjärdistä sanotaan ”Allting är lite bättre i Västanfjärd – Kaikki on vähän paremmin Västanfjärdissä.” Oli tuo totta tai ei – kylässä on vanhan ajan rauhaisa ja ystävällinen tunnelma niin lomailla kuin viipyä vaikkapa etätöissä. Vieraamme ovat sanoneet, että kylä henkii vanhanajan “mummolatunnelmaa”.

Tutustu lisää ja ota yhteyttä

Osoite:
Vestanvikintie 75, 25830 Kemiönsaari
Puhelin:
+358503676891

Sesonki

Sopiva kokemus kaikkina vuodenaikoina.

Aurinko ja pilvi