Siirry sisältöön

Yö Bengtskärissä ryhmälle

Pohjoismaiden korkein majakka ja Suomen eteläisin matkakohde toivottaa sinut tervetulleeksi karun kauniille kallioluodolle avomeren äärellä! Majakka kohoaa 52 metriä merenpinnan yläpuolelle Pohjoisen Itämeren itäosassa. Saari kuuluu Turunmaan saaristoon, ja lähin saaristokylä Rosala sijaitsee Bengtskäristä 15 kilometriä pohjoiseen.

Vuonna 1906 rakennetun majakan jyhkeät kiviseinät ovat nähneet monet historiamme vaiheikkaat tapahtumat. Tornin huipun valohuoneeseen kipuaville avautuu huikea merinäköala ja alempien kerrosten näyttelyissä voit tutustua entisaikojen majakanvartijoiden elämään, sotahistoriaan ja saariston luontoon. Keväällä Bengtskärissä voi seurata satojen lintujen pesintää ja loppukesällä pilvettöminä öinä ihastella upeaa tähtitaivasta ja linnunrataa. Yöpyvät vieraat saavat nauttia hiljaisuudesta, illan kiireettömyydestä, herkullisesta ruoasta ja saunan pehmeistä löylyistä.

Bengtskärin majakka tarjoaa huikeat puitteet kokouksille, juhlille ja muille ryhmämatkoille. Vierailuun sisältyy venekuljetus Kemiönsaarelta, yöpyminen majakassa, iltasauna ja ruokailut. Majakka on yöpyvien ryhmien yksityiskäytössä illallisesta aamiaiseen. Kaikilla matkoilla majakalle on säävaraus.

Sesonki

Sopiva kokemus touko-, kesä-, heinä-, elo-, syyskuussa.

Aurinko ja pilvi