Siirry sisältöön

Hiekkarantoja ja hyppytorneja

Paikallisilla herkuilla pakattu eväskori voisi kuvastaa hyvää elämää jollakin Kemiönsaaren luonnonkauniista uimarannoista. Alla listattuna kuusi suosituinta rantaa, joihinn kannattaa suunnata nauttimaan auringosta ja eväskorin täytteistä!

Västerbuktenin uimaranta Ölmosissa

Leikkipaikka ja matalapohjainen hiekkaranta

Kemiönsaaren suurimmalla uimarannalla on leikkipaikka, ulkokäymälä, pukuhuoneita ja ponttooni josta voi hyppiä. Matalapohjainen hiekkaranta sopii hyvin myös pienille lapsille. Avautuu luoteeseen.

Sandudden Taalintehtaalla

Taalintehtaan Sanduddenin uimaranta

Kätevästi lähellä keskustan palveluita

Sandudden sijaitsee n. 1 km etäisyydellä Taalintehtaan ruukkikylän keskustasta, ja lähellä on kaikki palvelut. Uimarannalta löytyy ulkokäymälä, pukukopit ja laituri sekä 25 metrin kuntouimarata. Avautuu etelään.

Ekniemen uimaranta

Ekniemen lomakylä

Ranta sijaitsee noin 12 km Kemiön keskustasta. Rannalla on leikkipaikka, ulkokäymälä, pukuhuoneet sekä laituri, jossa on 3 metrin hyppytorni. Myös talviuintimahdollisuus.

Gräggnäs Västanfjärdissä

Gräggnäs uimaranta Västanfjärdissä

Beachvolleykenttä ja hyppytorni

Ranta sijaitsee noin 3 km etäisyydellä Västanfjärdin keskustasta. Rannalla on beachvolleykenttä, hyppytorni, pukukoppi ja ulkokäymälä. Avautuu länteen.

Solbad Gammelbyssä

Hyppytorni ja hiekkaranta

Ranta sijaitsee noin 7 km etäisyydellä Kemiön keskustasta. Hiekkarannalla laituri hyppytornilla, pukukoppi ja ulkokäymälä. Avautuu kaakkoon.

Kiilan uimaranta

Leikkipaikka ja matalapohjainen hiekkaranta

Ranta sijaitsee noin 15 km etäisyydellä Kemiön keskustasta. Hiekkarannalla on leikkipaikka, 25 metrin kuntouintirata, pukuhuoneita ja ulkokäymälä. Matalapohjainen hiekkaranta sopii hyvin pienille lapsille . Avautuu länteen.