Siirry sisältöön

Kemiönsaari Matkamessuilla

Matkamessut 2024 järjestetään 19.–21.01. Helsingin messukeskuksessa. Kemiönsaari edustaa messuilla 11 yrityksen ja toimijan voimin. Tule moikkaamaan meitä osastolle 6s31!

Kemiönsaaren messuosastolla pääset tutustumaan saaren monipuoliseen matkailutarjontaan sekä kokemaan aitoja saariston makuja. Osastolla on myös koko viikonlopun ajan käynnissä kilpailu, jonka voittajille on luvassa upeita palkintoja. Hanki messujen pääsyliput täältä(siirryt toiseen palveluun).

Aikataulu

Perjantai 19.01.
10.00 – 18.00

Lauantai 20.01.
10.00 – 18.00

Sunnuntai 21.01.
10.00 – 18.00

Messuilla on viikonlopun aikana ohjelmassa erilaisia luentoja ajankohtaisista trendeistä sekä matkakohteista ympäri maailman. Tänä vuonna Matkamessujen virallinen partnerimaa on Espanja, joten messuvierailun aikana voi myös nauttia esimerkiksi flamencotanssista ja espanjalaisista kitarakonserteista. Lapsille on messuilla tarjolla muun muassa askartelu- ja muskarihetkiä.

Koko viikonlopun ohjelman löydät täältä(siirryt toiseen palveluun).

Messuilla mukana

Vastaa kyselyyn ja voita upeita palkintoja

Kemiönsaaren messuosastolla on koko viikonlopun ajan mahdollisuus osallistua arvontaan, jossa voi voittaa lahjakortteja Kemiönsaaren matkakohteisiin.

Kilpailuun osallistuminen on helppoa:

Kyselyn täyttäneiden kesken arvotaan 2 lahjakorttia (arvo 150 €). Lahjakortin saa käyttää missä tahansa niistä yrityksistä, jotka ovat näytteilleasettajina Kemiönsaaren messuosastolla.

Arvonnan voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Jaa messukokemuksesi

Tägää meidät Instagramissa @visitkimitoon tai käytä hashtageja #visitkimitoon #visitkimitoön #visitkemiönsaari #KimitoönxMatka24.

Nähdään osastolla 6s31!