Siirry sisältöön

Visit Kemiönsaari

Visit Kemiönsaari on Kemiönsaaren kunnan matkailusta vastaava taho, jonka tehtävänä on kehittää ja markkinoida Kemiönsaarta destinaationa.

Mies kiikaroi merimaisemaa Vänössä.

visitkemiönsaari.fi -sivusto ja muut kanavat

Kemiönsaaren kunta ylläpitää matkailusivustoa, ja sivuston sisällöstä vastaa pääasiassa kunnan matkailu- ja destinaatiokehittäjä. Alueen matkailuyritykset saavat palvelut, tuotteet ja tapahtumat ilmaiseksi näkyville sivustolle ja Kemiönsaaren yhteiseen tapahtumakalenteriin. Visit Kemiönsaari vastaa myös instagram ja facebook kanavien päivittämisestä.

Miten saan yritykseni tuotteen sivustolle?

Matkailuyritykset voivat rekisteröityä ja lisätä tuotteensa maksutta Visit Finlandin ylläpitämään DataHub tietokantaan, jonka jälkeen Visit Kemiönsaari tuo vamiit tuotekortit rajapinnasta visitkemiönsaari.fi -sivustolle. Voit lisätä DataHubiin majoitus-, ravintola-, elämys-, nähtävyys-, kokous- tai tapahtumatuotteita. Visit Finlandin sisältöklinikoiden kautta saat vinkkejä tuotekorttien täyttämiseen!

Söderlångvik

Kemiönsaaren Matkailuelinkeino-ohjelma 2022-2030

Kemiönsaaren kunnan matkailuelinkeino-ohjelmassa on määritelty tarkemmin Visit Kemiönsaaren rooli ja strategiset tavoitteet vuosille 2030 saakka. Voit lukea matkailuelinkeino-ohjelman kokonaisuudessaan täällä.(siirryt toiseen palveluun)

Visit Kemiönsaaren rooli

 1. Edistää veto- ja pitovoimaa kehittämis- ja markkinointitoimenpiteiden avulla
 2. Tekee yhteistyötä ja luo edellytyksiä kolmannelle ja ensimmäiselle sektorille edistäen työllisyyttä sekä kasvattaen liikevaihtoa ja verotuloja
 3. Johtaa ja kehittää kestävää, digitaalista ja ympärivuotista matkailua sekä monipaikkaisuutta
 4. Koordinoi sisäistä ja ulkoista viestintää
 5. Kehittää ja ylläpitää paikallisia, alueellisia ja kansainvälisiä verkostoja
 6. Johtaa ja kehittää hankkeita ja hankerahoitusta, joka tukee kunnan strategiaa ja matkailuohjelman tavoitteita.

Visio

Kemiönsaari on houkutteleva matkakohde ja asuinpaikka, joka tunnetaan sen kulttuurihistoriasta, kansallispuistosta ja vieraanvaraisuudesta. Kemiön-
saaren matkailua ja monipaikkaisuutta kehitetään vastuullisesti yhdessä matkailuelinkeinon, kuntalaisten ja mökkikuntalaisten kanssa.

Strategiset tavoitteet

 1. Panostamme Kemiönsaaren veto- ja pitovoiman kasvattamiseen
 2. Kemiönsaari on ympärivuotinen matkakohde
 3. Yritysten kasvun tukeminen
 4. Strateginen markkinointi
 5. Matkailun asemaa vahvistetaan politiikassa

Ota yhteyttä