Siirry sisältöön

Paikallisia makuja

Mansikoita torikojulla.

Kemiönsaaresta löydät paikallisia raaka-aineita ruuanlaittoon ja herkutteluun, mutta myös valmiita ruokatuotteita. Parhaat sesongit paikallisille makuelämyksille ovat tietysti kesä ja syksy, sillä syntyväthän parhaat ruuat tuoreista raaka-aineista. Monet saaren paikallisista ravintoloista ja kahviloista hyödyntävät monipuolisesti paikallisia raaka-aineita sesongin ja saatavuuden mukaan.

Omenoiden, varhaisperunoiden, marjojen ja monipuolisen vihannesvalikoiman lisäksi saaristosta löytyy pienpanimoiden kekseliäitä oluita sekä erityisylpeydenaiheemme, SM-palkitut artesaaniruokatuotteet!

Matkalla kannattaa poiketa paikallisessa puodissa tai suoramyyntipisteessä, sillä onhan ruokamatkamuisto paras tuliainen saaristomatkalta!

Tuotevalikoimaa puodissa.
Kuva: Stella Törnroth

Puodit ja panimot

Kimito Brewing & Rousal Brygghus Kemiönsaaressa toimii kaksi mikropanimoa, Kimito Brewing ja Rousal Brygghus, joiden …