Siirry sisältöön

Hauskaa tekemistä pimeisiin iltoihin

Kemiönsaari tarjoaa koko perheen aktiviteetteja ympäri vuoden. Pimeät syysillat voi hyödyntää osallistumalla eri puolilla saarta järjestettäviin pimeän ajan tapahtumiin. Valoa kaipaaville Lux Söderlångvik on oiva vaihtoehto. Mörkt på Öro -tapahtuma ja Mörkö-festivaali tarjoavat jännittäviä elämyksiä niille, jotka haluavat juhlistaa pimeyttä.

Lux Söderlångvik

Kummat vieraat – Alexander Reichsteinin valaistuja veistosinstallaatioita yhdistettynä äänitehosteisiin Söderlångvikin kartanon puistossa. Installaatio voi vierailla: 25.11.–17.12.2023 klo 13.00–19.00.

Mörkö pimeysjuhla

Mörkö pimeysjuhla järjestetään viidettä kertaa Kemiönsaarella. Tapahtuma kiertää kunnan kylissä vaihtaen paikkaa vuosittain ja tänä vuonna se saapuu Västanfjrädin kylään. Mörkö juhlii pimeyttä sen sijaan että olisi valofestivaali.

Kaksi henkilöä piemässä.

mÖrkö festival

Saaristomeren kansallispuiston helmi, Örön linnakesaari, täyttyy jännittävästä, omalaatuisesta, mielenkiintoisesta ja hauskasta ohjelmasta. Tule ja koe syksyinen, pimenevä saaristo sekä sen uniikki luonto ja tunnelma uudella twistillä.