Gå till innehållet

Merikruunu skärgårdsvillor

Skärgårdsbyn Merikruunu (Havskronan) erbjuder ett nytt fritidshuskoncept i skärgården där du kan njuta av hav och lyx vid det strategiskt bästa läget nära alla tjänster.

Villor

Det finns 40 stycken högklassiga, moderna och ljusa villor med stora terrasser på området. Det finns två typer av minivillor – 30 m² och 44 m² villor med bastu. Villorna utstrålar en skandinavisk atmosfär, är välutrustade och bildar en noggrant genomtänkt enhet. Vissa villor har särskilda funktioner som ett bubbelbadkar och en inglasad terrass. Alla 44 m² villor har sin egen bastu, och två 30 m² villor har antingen en vedeldad bastu eller en infraröd bastu. Du kan välja en villa som ligger närmare stranden eller en villa med hisnande utsikt lite högre upp. Luftbilderna hjälper till att visualisera läget för villorna, av vilka bara vissa är tillgängliga för uthyrning. Villorna ägs privat, och länkar till bokningssidorna finns på de individuella villasidorna. Semesterfirare i området respekterar andras frid, och området är därför inte lämpligt för fester.

Villor 30 m²

Villor 44 m²

Tjänster nära dig

Havskrona-området drivs av ett tidigare pensionat som byggdes på 30-talet – Skärgårdshotellet Merikruunu (Havskrona), vars alla tjänster är tillgängliga för hyresgästen. Hotellet Hotellet har en restaurang som serverar också frukost. Det finns även en mysig pub på bottenvåningen. På stranden finns en gästbrygga för båtar och en strandbastu som kan bokas på hotellet och bakom hotellet finns även en ny hyrbastu med stor jacuzzi.

Skärgårdsvillorna ligger på ett toppenläge vid huvudvägen och båtfarleden. En busshållplats finns också i närheten. Byn ligger nära till allt. Cirka 20 minuters bilresa bort ligger Kasnäs hamn, där du finner t.ex. ett spa med utomhusbassänger. Därifrån kan du ta en färja till de magnifika skärgårdsdestinationerna. Dalsbruk ligger endast 5 minuter bort och närmaste golfbana, Bjärkas Golf, ligger 15 minuter bort. Du kan också göra dagsutflykter till Västanfjärd, Mathildedal, Pernå, Söderlångvik, Örö fästningsö, Hitisön och Högsåra.

Info

Tilläggstjänster: Strandbastu, bastu med stor utejacuzzi. Bokning av tilläggstjänster: tel. 050 380 5672 / Skärgårdshotell Havskronan

Adress: Pensionatvägen 6, 25870 Kimitoön