Gå till innehållet
Sisääntulo Fotisgolf alueelle

Uppgårds Fotisgolf …

Uppgårds Fotisgolf är ett spel för alla åldrar …

Uppgårds Fotisgolf är för tillfället den enda och äldsta 18-håls banan i Finland. Fotisgolf spelas närmelsevis med samma regler som Minigolf och lite blandning av Golf.
År 2018 fick vi äran att stå för arrangemangen av de Europeiska Mästerskapen i Fotisgolf.

För vem är spelet passligt?
Fotisgolf passar utmärkt för: familjer, företag, TYKY-dagars extra underhållning, skolor och klassresor, möhippor och svensexor.

På våra banor spelades “Finnish Open 2019” -deltävlingen med 50 till 60 -tal deltagare från hela Europa, och sommar, 2019, stod vi åter för samma arrangemanget som var en stor ära.

Om Fotisgolf ?
Fotisgolf är en rolig och ibland ganska fartfylld blandninga av både golf och fotboll men utan klädkoder eller dylikt, du kommer och spelar som du är.

Vi har ett litet Café med ett dagligt utbud. Normalt är caféet öppet dagligen mellan 12:00 – 20:00. Ifall du har behov av service så är vi på plats och ställe alla dagar under veckan.

Vi har även vi en bastu med omklädningsrum och 3 duschar samt ett mötesutrymme i samband med ladugården. Dessa utrymmen kan hyras mot ersättning. I mötesrummet samt ute på bastu terassen finns plats för 16 personer sittande till bords. Mera om detta hittar du på vår websida.

Mera exakt och uppdaterad information hittar du på vår websida: https://fotisgolf.fi

Tutustu lisää ja ota yhteyttä

Adress:
Villkärrintie 147 A, 25700 Kemiönsaari
Telefon:
+358505222680

Sesonki

Sopiva kokemus maj, juni, juli, augusti, september.

Aurinko ja pilvi