Gå till innehållet

Kasnäsudden: Flera sommarjobb i restaurang, gästhamn, hotell och spa under maj-september

Företagets namn: Ab Kasnäsudden Oy

Adress: Kasnäsvägen 1294, 25930 Kasnäs

Kontaktpersoner:
Restaurang och gästhamn Henrika Enestam, 040 564 1910, henrika.enestam(at)kasnas.com(öppnas i nytt fönster, gå till extern sida)
Hotell och spa Tanja Liljeqvist, 040 535 2105, tanja.liljeqvist(at)kasnas.com(öppnas i nytt fönster, gå till extern sida)

FB-sida: visitkasnas(öppnas i nytt fönster, gå till extern sida)
Instagram: @visitkasnas(gå till extern sida)
Webbplats: kasnas.com(öppnas i nytt fönster, gå till extern sida)

Hurdant jobb har ni att erbjuda:

Tidsperiod då ni behöver personal: Maj-september, men även kortare perioder behövs.

Vad lär man sig då man jobbar hos er: Man lär sig att sköta sina arbetsuppgifter på ett ansvarsfullt sätt, man lär sig att jobba med många olika sorters människor och att jobba i team. Kanske man lär sig några fraser på ett nytt språk!

Övrigt (t.ex. utbildning som krävs, arbetstid): Du kan ha många års erfarenhet, vara nyutbildad eller bara intresserad av branschen. Tillsammans hittar vi en position som passar dig!

Vi önskar att du har grundkunskaper i svenska, finska eller engelska. Kunskaper i svenska och finska ses som en merit men är inte ett krav, det viktigaste är att du har en positiv attityd och är villig att lära dig några lätta fraser på svenska eller finska.

Boende i Kasnäs

Det här sommarjobbet finns i Kasnäs, på Kimitoön. Den här arbetsgivaren möjlighet att arrangera inkvartering för dig under din Workation-period hos dem. Hör av dig till dem med frågor!