Siirry sisältöön

Valokuvaa Kemiönsaari -kilpailu

Osallistu Valokuvaa Kemiönsaari -kilpailuun ja kuvaa ulkoilma-aktiviteettisi Kemiönsaarella. Kemiönsaaren retkeily- ja liikuntamahdollisuuksia esiin nostava valokuvakilpailu on avoin ja maksuton kilpailu kaikille yli 18-vuotiaille Suomessa asuville. Kemiönsaaren aktiviteetteihin pääset tutustumaan Kemiönsaaren karttaportaalissa kartta.kemionsaari.fi(siirryt toiseen palveluun). Kilpailuaika on 3.5. – 31.7.2024.

  1. Valitse itsellesi mieluinen aktiviteetti ja lähde ulos. Voit myös käyttää aiemmin ottamaasi valokuvaa kilpailussa. 
  2. Jaa kuvasi Instagramissa hästägeillä #valokuvaakemionsaari ja #fotograferakimitoon. Tägää mukaan myös @visitkimitoon. 

Voittajat arvotaan elokuun 2024 aikana ja voittajiin ollaan yhteydessä Instagramin kautta. Arvomme kuvakilpailuun osallistuneiden kesken lahjakortit, jotka liittyvät Kemiönsaaren aktiviteetteihin: 

Kilpailun säännöt

Järjestäjä 

Kemiönsaaren kunta, MAKKO-hanke. 

Osallistusmiskelpoisuus 

Osallistuaksesi kilpailuun sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja asuttava Suomessa. 

Kilpailuun osallistuminen 

Valokuvaaja hyväksyy kilpailun säännöt ja sitoutuu noudattamaan niitä.
Kilpailu alkaa 3.5.2024 ja päättyy 31.7.2024. Tämän jälkeen jaettuja valokuvia ei enää hyväksytä kilpailuun.  
Kilpailuun osallistuvat kaikki, jotka ovat osallistumisaikana julkaisseet julkisen kuvan Instagramissa ilmoitettujen hahstagien kera: #valokuvaakemionsaari ja #fotograferakimitoon. 

Valokuva: 

  • Kuva on saa olla aiemmin julkaistu muualla. 
  • Kuva saa olla otettu kilpailuajan ulkopuolella.  
  • Kuvan tulee olla kilpailuun osallistuvan henkilön ottama. 
  • Kuvassa näkyvillä ja kuvassa tunnistettavissa olevilta henkilöiltä on lupa kuvan julkaisemiseen. 
  • Kuva on otettu Kemiönsaaren kunnan alueella. 
Palkinnot, voittajien valinta ja siitä ilmoittaminen 

Voittajat valitaan Instagramiin kilpailujulkaisussa ilmoitetun hashtagin kera kuvan julkaisseiden osallistujien keskuudesta. Osallistuneiden kesken arvotaan palkinnot: 

  • 400 € lahjakortti Örön linnakesaarelle
  • 200 € lahjakortti vaellusta, melontaa ja kiipeilyä järjestävälle Nordic Activitiesille

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti 30.8.2024 mennessä, jolloin voittajalta pyydetään sähköpostiosoite ja / tai osoitetiedot palkintojen lähettämiseksi. Jos voittaja ei vastaa yhteydenottoon seitsemän päivän kuluessa, voitto mitätöityy ja kilpailun järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. 

Palkinto toimitetaan voittajalle sähköpostilla tai postitse. Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista voittajien etunimi, sukunimen ensimmäinen kirjain ja paikkakunta Kemiönsaaren kunnan web-sivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. 

Järjestäjän vastuu

Kemiönsaaren kunta vastaa kampanjaan mahdollisesti liittyvästä arpajaisverosta. 
Kemiönsaaren kunta ei vastaa sovellusten yksityisyysasetus-, tietoteknisistä tai muista syistä johtuvista esteistä tai näiden aiheuttamista ongelmista kilpailuun osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Kemiönsaaren kunta ei ole vastuussa osallistujien julkaisemista kommenteista tai niiden sisällöstä.

Osallistuja vapauttaa Kemiönsaaren kunnan vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. 

Henkilötietojen käsittely

Kemiönsaaren kunta käsittelee osallistujien henkilötietoja kampanjan toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löytyy Kemiönsaaren kunnan tietosuojaselosteesta. 

Muut ehdot 

Osallistumalla arvontaan osanottajat hyväksyvät nämä säännöt ja sitoutuvat noudattamaan niitä. Kemiönsaaren kunnalla on oikeus hylätä osallistuminen, jos kampanjaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainitun tavoin. 
Kemiönsaaen kunta pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä ja kampanjaa siten, että nämä muutokset eivät vaikuta olennaisesti osallistujaan. Jos Kemiönsaaren kunta joutuu muuttamaan sääntöjä tai tekemään muutoksia kampanjaan, sen palkintoihin, ajankohtaan tai muihin seikkoihin, jotka vaikuttavat kampanjan toteutukseen, ilmoitetaan tästä mahdollisuuksiensa mukaan Visit Kemiönsaaren Instagram-profiilissa kampanjajulkaisun yhteydessä. 

Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla, eikä se liity mitenkään Instagramiin. Kampanjan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat kuitenkin noudattamaan Instagramin käyttöehtoja ja sääntöjä. Osallistuja sitoutuu vapauttamaan Instagramin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.