Siirry sisältöön

Vietä talviloma saaristossa

Miltä kuulostaa talviloma saaristossa? Kemiönsaari tarjoaa paljon hauskaa tekemistä kaikenikäisille. Tee päiväretki johonkin monista kohteistamme tai ota lomastasi kaikki irti ja suunnittele ohjelmaa useammalle päivälle.

Talviloma Söderlångvikissa

Söderlångvikin kartano järjestää ohjelmaa koko lomaviikon ajan. Osallistu talvihattutyöpajaan, nauti Afternoon Tea -tilaisuudesta tai virkistäydy talviuinnin parissa. Kartanon piha-alueella voi muun muassa laskea pulkkamäkeä ja hiihtää. Jos vietät aikaasi mieluummin sisätiloissa, vieraile museossa tai Glassgaragetissa.

Lue lisää Söderlångvikin ohjelmasta täällä(siirryt toiseen palveluun).

Sagalundin Talvirieha

Sagalundin museo järjestää tiistaina 20.2. koko perheen talvitapahtuman. Tarjolla on hauskaa tekemistä sekä sisällä että ulkona.

Lue lisää Talvirieha-tapahtumasta kunnan tapahtumakalenterista(siirryt toiseen palveluun) tai Facebook-tapahtumasta(siirryt toiseen palveluun).

Jäädisco

Kaiva luistimet esiin ja tule mukaan diskoilemaan! Ohjelmassa on muun muassa pukukilpailu sekä jäälimbo. Jäädisco järjestetään Villa Landen edustalla sijaitsevalla torijäällä Kemiössä.

Lue lisää tapahtumasta täällä(siirryt toiseen palveluun).

Taidetta KUBUssa

Jos olet taiteen ystävä, on Kulturhus Björkboda täydellinen talvilomakohde, sillä esillä on kaksi mielenkiintoista näyttelyä. Andrew Gryf Patersonin näyttelyssä Home Libraries are the New Black(siirryt toiseen palveluun) on esillä hänen henkilökohtainen kirjastonsa, jonka kaikki teokset ovat myös luettavissa KUBUn salongissa. Taiteilija itse isännöi vierailijoita.

Näyttely Mitä me teemme täällä(siirryt toiseen palveluun) kokoaa yhteen teoksia kolmelta taiteilijalta, joita yhdistää heidän yksilöllinen suhteensa Kemiönsaareen. Näyttelyn teokset käsittelevät muun muassa muuttoa, luonnon ja kaupunkiympäristön suhdetta, lintuja sekä taiteilijoiden omia kokemuksia nuoruudesta.

Muita vinkkejä talviloman viettoon Kemiönsaarella

Tällä sivulla listattujen kohteiden ja aktiviteettien lisäksi, on talviloma täydellinen tilaisuus nauttia paikallisista herkuista, vierailla ympäri vuoden avoinna olevissa nähtävyyksissä tai hemmotella itseäsi majoittumalla hotelliin. Vieläkin enemmän hauskaa lomatekemistä löydät Kemiönsaaren kunnan sivuilta(siirryt toiseen palveluun).

Mitä ikinä päätätkin tehdä talvilomallasi Kemiönsaarella, toivomme, että saat rentouduttua ja ladattua akkujasi!

Muista käyttää #talvilomakemiönsaarella ja tägätä meidät @visitkimitoon, jos haluat jakaa talvilomaseikkailujasi kanssamme. Odotamme innolla, että näemme ja kuulemme kokemuksistasi!