Siirry sisältöön

R&B Laaksonen: Marja- ja vihannesmyyntiä, kesä-elokuussa 2024

Bild på R&B Laaksonens rödvita trailervagn där man säljer grönsaker.

Yritys: R&B Laaksonen

Osoite: Myyntivaunut sijaitsevat KSM-Kompassin (Kemiö) ja Taalintehtaan Salen ulkopuolella.

Yhteyshenkilö: Toni Laaksonen (puh) 0408382985 (sposti) rb.laaksonen@gmail.com

FB-sivut: R&B Laaksonen(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Millaista työtä tarjoatte: Itsenäinen myyntityö ulkona vaunuissa. Koulutamme kaikki työhön etukäteen, sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta vastaavasta tehtävästä. Työpäivät Kemiössä ovat 5,5 tuntia, aamu- ja iltavuorot klo 09:00-20:00 välisenä aikana (myyntivaunu auki 7 päivää viikossa). Vaunuissa työskentelee yhteensä 3 nuorta, kaikilla on 2-3 vapaapäivää viikossa. Yritämme myös järjestää niin, että vapaapäivät sijoittuvat peräkkäin. Taalintehtaalla työpäivä on 5 tuntia klo 09:00-19:00 välisenä aikana. Myyntivaunu on auki joka päivä kesän aikana.

Millä aikavälillä henkilökuntaa tarvitaan: Työ alkaa viikkoa ennen juhannusta, eli 10.-16.6. välisenä aikana, ja kestää viikolle ennen koulujen alkua. Riippuen tietysti siitä, miten nuoret haluavat työskennellä. Toivon mukaan kuitenkin mahdollisimman pitkään ennen koulujen alkua. Tästä keskustellaan tarkemmin ennen kesän alkua.

Mitä teillä työskennellessä voi oppia: Työn tarkoituksena on opettaa nuorille itsenäistä myyntityötä. Olemme aina saatavilla päivän aikana ja olemme yhteydessä työntekijöihin useita kertoja päivässä.

Jotain muuta mainittavaa (esim. vaadittava koulutus, työaika): Haemme 14–17-vuotiaita nuoria. Emme vaadi aikaisempaa kokemusta vastaavasta työstä. Odotamme, että henkilö osaa molemmat kotimaiset kielet ainakin sen verran, että pärjää molemmilla kielillä myyntitilanteessa. Meillä on koulutuspäivä ennen kesän alkua, ja olen itse paikalla alussa, jotta nuoret oppivat, mitä tehdään aamuisin ennen vaunun avaamista ja illalla sulkemisaikaan. 

Asuminen Kemiössä ja Taalintehtaalla

Tämän työnantajan työpisteet löytyvät sekä Kemiön keskustasta että Taalintehtaalta. Alla löydät majoitusvaihtoehtoja, joihin voit olla yhteydessä majoitukseen liittyen.

Dalsbostäder Taalintehtaalla

Dalsbostäder mainostaa asuntojaan osoitteessa lokal1.fi .

Ilmoitettujen asuntojen lisäksi tarjolla on useita vapaita remontoimattomia asuntoja, joista saat tietoa soittamalla Roger Sjöqvistille.

Roger Sjökvist: 040 530 3584, roger.sjoqvist@ditcenter.com.

VINKKI: Koska asunnot ovat alkuperäisessä kunnossa, on niiden vuokra hieman alhaisempi

Saaristonkodit Taalintehtaalla

Saaristonkodit tarjoaa majoitusta meren läheisyydestä Taalintehtaalla.

Yksiö 32,5 m2 380 € /kk
Kaksio 49 m2 480 € /kk
Kolmio 73,5 m2 680 € /kk

+ vesi-, jäte-, sähkö- ja kaapeli tv-maksu.

Lue lisää yrityksen omilla verkkosivuilla saaristonkodit.fi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun).

Kimitobackenin asunnot Kemiössä

Asuntoja Kemiön keskustassa. Lue lisää osoitteesta kimitobacken.fi.

Axxellin asuntola Kemiössä

Axxellin asuntola sijaitsee Brusabyssa Kimitossa. Workationin ajaksi Axxell tarjoaa majoitusta 60 € / viikko yhden hengen huoneessa ja 40 € / viikko jaetussa huoneessa.

Lue lisää osoitteessa axxell.fi/hostel-brusaby(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun).