Siirry sisältöön

Workation Kemiönsaarella 2024 – työskentele, asu ja nauti!

Useat Kemiönsaaren yrittäjät etsivät parhaillaan kesätyöntekijöitä. Tältä sivulta löydät tietoa työpaikoista, edullisesta asumisesta sekä vapaa-ajan aktiviteeteista, jotta voit tulla töihin Kemiönsaarelle kesäksi 2024. Löydä kesäseikkailusi täältä!

Asuminen Kemiönsaarella Workation 2024 aikana

Olemme huolehtineet siitä, että tarjolla on edullisesti vuokrattavia majoituspaikkoja, jotta sinun on helppo tulla Kemiönsaarelle töihin kesäksi!

Tässä ilmoitetut työpaikat sijaitsevat Kemiössä, Taalintehtaalla, Kasnäsissä, Örössä ja Rosalassa. Jokaisen työpaikkailmoituksen yhteydessä (ks. linkit yllä) on ehdotuksia lähistöllä olevista majoituspaikoista. Voit myös tutustua kaikkiin majoitusvaihtoehtoihin alla:

Dalsbostäder Taalintehtaalla

Dalsbostäder mainostaa asuntojaan osoitteessa lokal1.fi .

Ilmoitettujen asuntojen lisäksi tarjolla on useita vapaita remontoimattomia asuntoja, joista saat tietoa soittamalla Roger Sjöqvistille.

Roger Sjökvist: 040 530 3584, roger.sjoqvist@ditcenter.com.

VINKKI: Koska asunnot ovat alkuperäisessä kunnossa, on niiden vuokra hieman alhaisempi.

Saaristonkodit

Saaristonkodit tarjoaa majoitusta meren läheisyydestä Taalintehtaalla. Lue lisää osoitteessa saaristonkodit.fi(siirryt toiseen palveluun).

Kimitobackenin asunnot Kemiössä

Asuntoja Kemiön keskustassa. Lue lisää osoitteesta kimitobacken.fi.

Axxellin asuntola Kemiössä

Axxellin asuntola sijaitsee Brusabyssa Kemiössä. Workationin ajaksi Axxell tarjoaa majoitusta 60 € / viikko yhden hengen huoneessa ja 40 € / viikko jaetussa huoneessa.

Nainen nauttii maisemasta hotellin ikkunasta

Kasnäs, Rosala ja Örö

Kasnäsissä, Örössä ja Rosalassa työnantajallasi on mahdollisuus järjestää majoitus Workation-jaksosi ajaksi. Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä heihin!

Kartta: Katso tarjolla olevat työ- ja majoituspaikat

Vapaa-aika Workationissa

Kemiönsaari tarjoaa lukemattomia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Haluatpa sitten treenata, kokea kulttuurielämyksiä tai vain rentoutua vapaa-ajallasi, löydät varmasti mielekästä tekemistä Kemiönsaarella. Alta löydät laajasti tietoa Kemiönsaaren vapaa-ajan aktiviteeteista, jotta voit nauttia kesästäsi saaristossa täysillä.

Viisi parasta auringonlaskupaikkaa

Maagisia iltoja Ölmosin, Högsåran, Sundsvedjan, Örö pohjoisnokan ja Bengtskärin rannoilla

Vapaa-aika – kaikki tärkeimmät elämykset!

Aktiviteetit
Nähtävyydet
Museot ja kulttuuri
Tapahtumat ja kalenteri
Ruoka ja juoma

Jaa kokemuksesi kanssamme!

Jaa seikkailujasi Kemiönsaarella tägäämällä meidät somessa @visitkimitoon ja käyttämällä hashtageja #visitkimitoon ja #visitkemiönsaari.

Villa Lande Bio Fix

Elokuvateatterit Kemiönsaarella

Kemiönsaarelta löytyy sekä Bio Fix että Bio Pony.